banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy Kimdir?
Şanlıurfa Kamuoyunda çokça tartışılan bu atama ile ilgili olarak günlerdir bazı internet sitelerinde Bursa'dan bir Milli Eğitim Müdürü atanacağı diye haberler yapıldı. konu bu gün netlik kazandı. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne Mukadder Gürsoy atandı.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mukadder Gürsoy, Mersin Doğumlu, öğretmenlikten  Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Kadar tüm eğtim çalışmaları İstanbulda yapan Gursoy; 10 Ekim 2009 tarihinde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici ve Personel Atama`dan sorumlu Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürsoy, halen Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.


Mukadder Gürsoy Kimdir?

20 Ocak 1964`te  Mersin`de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi`nden mezun olduktan  sonra, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde Yüksek Lisansını tamamladı.
1992 yılında öğretmen olarak İstanbul Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda göreve başlayan Gürsoy sırasıyla ;
1995-2000 yılları arasında Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim Okulu`nda Müdür Yardımcılığı,
2004-2005 yılları arasında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü,
2005-2008 yılları arasında Ümraniye İnanç Türkeş İlköğretim Okulu`nda Müdürlük,
2008-2009 yılları arasında Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürlüğü  görevlerinde bulundu.
10 Ekim 2009 tarihinde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici ve Personel Atama`dan sorumlu Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürsoy, halen Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda "Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Bilgi Edinme/Bimer Bölümünden Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevini de yürüten Mukadder Gürsoy, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.