banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa köylerinde su çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ‘in talimatları ile özel idare tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışmalar neticesinde bir bir suya kavuşan köylere hizmet devam ediyor. Kanalizasyon,  Kilit parke ve sosyal donatılar ile köy altyapıları güçlendiriliyor.

Siverek ve Viranşehir ilçemizde 60 yıldır tüm aramalara rağmen içme ve kullanma suyu  bulunamamış ve özel idare ekiplerince derin sondaj denilen sistemle yapılan teknik çalışmalar neticesinde yeterli su kaynağı bulmuş, yaklaşık o bölgede bulunan 30 a yakın köy ve mezra içme suyuna kavuşmuştur.

2012 yılında 190 adet Sondaj kuyusu açılmış, teçhizatlarıyla birlikte hizmete alınmış yine 2013 yılı Ekim ayı itibari ile 199 adet sondaj kuyusu açılarak teçhizatlarıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bu çalışmaların halen devam etmekte olup  mevsim şartlarının elverdiği ölçülerde çalışmalarına devam edecektir.

Vali Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla çalışmalar devam etmekte olup,  Su ve yol konusundaki hassasiyetlerini ve bu konuda vatandaşlarımızın mağdur edilmemeleri için gereken her şeyin yapılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Kurum çalışanları mesai tanımadan çalışmalarını sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.