banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa Kız İmamhatip'i de yıktılar VİDEO

 

Şanlıurfa’da vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan trafik yoğunluğunu çözmek için Büyükşehir Belediyesi yoğun çaba gösteriyor.

Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusunda büyük bir hızla sona doğru gelinen yıkım çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz hafta; Bamyasuyu Mahallesi’ndeki 5 binanın yıkımıyla başlanan yol genişletme işlemi, bu hafta da İmam Hatip Kız Lisesi’nin ek binasının yıkımıyla devam etti. Çevrede yoğun güvenlik önlemleri alınarak yapılan yıkım çalışması sırasında çevrede oturan vatandaşların çıkan tozdan etkilenmemesi için itfaiye ekipleri tarafından da sulama yapıldı.

“Herşey Daha Yaşanabilir Bir Şanlıurfa İçin”

Şanlıurfa’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, “GAP’ın Başkenti olan Şanlıurfa’mızı daha yaşanabilir bir kent yapmak için, kentin damarları konumundaki yol ağlarımızı da hızla tamamlamamız gerekmektedir. Bu kapsamda; Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla Atatürk Bulvarı’nın ulaşım yoğunluğunu azaltmak için Nevali Hotel’in arka tarafından, Defterdarlık binasına kadar 35 Metrelik yolun açılmasına yönelik çalışmalarımızı başlattık. Geçen hafta 5 binamızın yıkımını tamamladık. Şimdi de İmam Hatip Lisesi’nin ek binasının yıkımına başladık. İnşallah en kısa sürede Atatürk Bulvarı’nın trafik yükünü azaltmış olacağız. Buna ek olarak, büyük bulvarımızdaki etüt çalışmalarımız da devam etmektedir.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığınca yapılan yıkım çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfalt çalışması başlatılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.