banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Şanlıurfa Kardeşlik İftarında Buluşuyor

Şanlıurfa'nın en büyük meydanlarından olan Rabia meydanında düzenlenecek "kardeşlik iftarı" ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kimsesiz ve yetim 4.500 aileye verecek.

BAKAN İSLAM VE ÇELİK'TE KATILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi düzenleyeceği  "kardeşlik iftarı"na  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Ayşenur İslam ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'te Katılacak. 

Soma Maden ocağında yaşanan iş kazası ve ameliyat olması nedeniyle uzun bir süredir Şanlıurfa’ya gelemeyen Bakan Faruk Çelik, Cuma günü Urfa’ya geliyor.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Ayşenur İslam ise Cumartesi Şanlıurfaya gelmesi bekleniyor.

Her iki bakan ve Şanlıurfa milletvekilleri Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğa'ın Pazar günü yapacağı Şanlıurfa mitingine kadar Şanlıurfa'da kalacaklar.

 www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.