banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Şanlıurfa İtfaiyesine Eğitim Semineri
Şanlıurfa itfaiyesinin yangınlara daha hızlı müdahale etmesi, olaylara daha çabuk gitmesi, kurtarma olaylarını en pratik yolda yapması için düzenlenen eğitim semineri başladı.

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından organize edilen eğitim seminerinin 15 gün devam edeceği bildirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının eğitmenleri tarafından yerilen seminerde, Şanlıurfa Belediyesi itfaiye erlerine yangın, yangın yerindeki tehlikeler YPG, doğalgaz, tehlikeli maddelere müdahale, arama kurtarma ve trafik kazalarına müdahale operasyonlarına yönelik ders veriliyor.
Derslere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görevli Zafer Özçakmak ve Orhan Canbolat giriyor. Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde ve iki şubesinde görevli 92 personelin tamamı seminere katılıyor. Şanlıurfa Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezindeki 92 personelin yanı sıra derslerde, 6 yangın söndürme, 2 kurtarma aracı,2 merdiven,1

tam donanımlı itfaiye aracı ve 1 su nakil aracında görevli itfaiye erleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haberleri'>İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyor.

İç iletişim eğitimlerini sürekli ve düzenli yaptıklarını söyleyen Şanlıurfa Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ve İtfaiye Müdürü Abdurahman Ayıldağ, eğitimin sınırının olmadığı bilinci içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının bilgi, beceri ve tecrübelerinden istifade etmek için böyle bir eğitim seminerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Ayıldağ, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve Mehmet Emin Koçan bey ile Celalettin Budak beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.