banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins SAT2 tipi şap virüsü

Urfa İnsani Yardım Platformu Süleyman Şah’taki 1000 Çocuğu Giydirdi



STK İnsani Yardım Platformu, Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan ,Suriye savaşında öksüz ve yetim kalmış bin çocuğu, giyim mağazasında 150 kişilik gruplar halinde giydirdi.
Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisleri kadın meclisi birimi tarafından yapılan titiz bir çalışmayla tespit edilen yetim ve öksüz çocuklar, giydirilmesinin ardından yemek ikram edildi. Daha sonra çocuklara meyvesuyu, kek, top, atlama ipi hediye edildi.
Şanlıurfa Suriye insani yardım platformu yetkilisi Veysel Toprak; "Şanlıurfa insani yardım platformu olarak, Akçakale Süleyman Şah kampından bugün itibari ile yetim ve özsüz bin yetim çocuğumuzun giyimini tamamlamış olduk. Rabbim nasip eyledi. Özellikle Süleyman Şah kampından kadın meclisi eliyle düzenli bir şekilde buraya getirilerek giydirildiler. bu çalışmadan dolayı kadın meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Keşke savaş olmasaydı ve bu çocukların anneleri ve babaları şehit olmayaydı da bizler onları giydirmeseydik. Ancak bugün buradalar onların bir nebzede olsa sevinmelerine vesile olduk. Rabbim bu yardımlardan dolayı destek olan ve yardım edenlerden razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.