banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Şanlıurfa hemofililer derneği ulusal etkinlik
Şanlıurfa’daki birçok hemofili hastasının sosyal birlikteliklerini sağlayan dernek aynı zamanda hastaların psikolojik güçlenmelerine yardımcı olmak içinde faaliyetlerini sürdürüyor, bilinçlenme ve tedavi yöntemleri ile alakalı olarak yayınlar yapıp toplumun bu konudaki bilgi eksikliğini de doldurmaya çalışan hemofililer derneği 4. sünü düzenlediği piknik etkinliğini düzenledi.

Etkinlikle alakalı olarak Şanlıurfa hemofili derneği başkanı Ali YILDIRIM bir açıklama yaptı.

-2008 yılında kurmuş olduğumuz Şanlıurfa Hemofili Derneği; Bölgesinde ulusal anlamda yapmış olduğu etkinlikler, toplantı, çeşitli aktiviteler ve dergi yayınlarıyla bugün kendini ispatlamış sosyal sorumluluk sahibi bir (STK) Sivil Toplum Kuruluşudur.

Şanlıurfa Hemofili Derneği olarak öncelikli amacımız hemofili hastalarının yaşam kalitesinin yükseltilmesi, topluma adapte edilebilmesi ve nedeni ne olursa olsun hemofili hastalarının her türlü sorunları, ihtiyaçları ile ilgilenmek ve sorunlarına çözüm bulmaktır.

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel pikniğimizdeki hedefimiz tüm üyelerimizin yanı sıra ailelerinin de az da olsa acılarını hafifletmek stres atmalarını, tanışmalarını, kaynaşmalarını ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamaktır.

Şanlıurfa Hemofili Derneği büyük bir ailedir. Bugün yanımızda olmayıp ta kalpten ve gönülden bizimle beraber olan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.