banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde iftar coşkusu

Şanlıurfa Haliliye İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından verilen iftar yemekleri, Ramazan ayının ilk gününden itibaren vatandaşların ve Suriyelilerin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Belediye tarafından Her gün Topçu Meydanında 1200 kişilik, Süleymaniye Mahallesinde 800 kişilik ve Sırrın Karşıyaka Mahallesinde 500 kişilik iftar yemeği veriliyor. Verilen iftar yemeklerine yoğun ilgi olduğundan uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor.

Belediye’nin sağlıklı, hijyenik, ferah ve kaliteli ortamlarda hizmet vermesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, bu uygulamanın devam etmesini istedi.

Vatandaşlar, “Ailecek gelerek huzurlu ve güvenli bir şekilde iftarımızı açıp, çayımızı içebiliyoruz. Hem şehrimizde misafir ettiğimiz Suriyelilerin de bu imkandan istifade etmektedir. Başkanımız Fevzi Demirkol’a bu iftar uygulamasından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir, belediye tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinliyor.

Azizi Çiftçi/ Olay gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.