banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Şanlıurfa güven timleri, gaspçıyı kıskıvrak yakaladı
Olay, saat: 14.00 sıralarında Haşimiye Meydanı’ndaki tarihi çarşıların içinde meydana geldi. İddiaya göre, Ailesi ile Hatay’dan Şanlıurfa’ya gezmek için gelen 57 yaşındaki Zeliha Şen’in takip eden 2 kişi kadının çantasından cep telefonu ve cüzdanını çaldılar. Bir süre sonra telefon ve cüzdanının çalındığını fark eden kadın, bağırmaya başladı. O sırada kentte özellikle tarihi bölgelerde başarılı çalışmalara imza atan güven timlerinin sesini duyduğu kadının verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatıldı. Hırsızların yakalanmadı için bölgede inceleme yapan timler, kaçan 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Timler, 2 şüphelinin üzerlerinde kadının cep telefonu ile cüzdanını buldu.



Gözaltına alınan H.G. (16) ile Engin G. (20) G., hastanede alınan sağlık raporlarının ardından adli mercilere teslim edileceği öğrenilirken; hırsızlık şokunu yaşayan kadın cüzdan ve telefona kavuşmanın sevincini yaşadı.
Mucahit Yolcu / urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.