banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa Gölpınar'da arazi kavgası; 2 ölü

 

Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı yüzünden   iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 1 kişi ağır  yaralandı.
Olay sabah saatlerinde Gürpınar köyünde  meydan geldi. iddialara göre arazi anlaşmazlığı yüzünden   Ateş ve Dönmez   ailesi arasında çıkan kavga kısa sürede büyüdü tabanca ve Tüfeklerin kullanıldığı  silahlı çatışmada İsmail Dönmez, Halil Dönmez ve Abdullah Kaş ağır yaralandı. yaralıları Özel otolarıyla  Şanlıurfa’daki Özel OSM  hastaneye getirdi. Yaralılardan Halil Dönmez ve Abdullah Kaş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak öldü. Olay yerinde yapılan imcelemenin ardından Halil Dönmez ve Abdullah Kaç cesetleri otopsi yapılmak üzer Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ölenlerin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.
Vali Başsağlığı Diledi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun köye gelip, başsağlığı dileklerinde bulundu.
Vali Güvenç, yaralanan ve ölümden dönen çocuklardan da bilgi alırken, köylülere "Kanı kanla yıkamayın, devlet gerekeni yapacak. Herkeste silah var ama ben Urfa'ya geldiğimden bu yana kimseye silah izni vermedim. Kaçan şahsı yakalamak için jandarma gerekeni yapacak. Belki yüreğinize su serpilir bu vesileyle" dedi.
Vali Güvenç ve Albay Emin Dursun, köylülerden olay hakkında bilgi aldıktan sonra ayrıldı.
Öte yandan, jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaçan şahsın yakalanması için de çalışma başlatıldı.
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veysel 6 yıl önce

Allah o katilerin bin belasını versin