banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Telekom Urfa'yı fiberliyor mu? Urfalılar hizmetten şikayetçi...

Türk Telekom şirketi Şanlıurfa'da düzgün bir hizmet vermemesi Şanlıurfalıları canından bezdirdi. İnternetin yavaş olması yetmezmiş gibi bir de internet arızalarına yetersiz ekip gerekçe göstererek müdahalede gecikmesi vatandaşı çileden çıkardı.

İNTERNETTİNİZ ARIZALANMASI!

Şanlıurfa'da interneti arızalanan vatandaş, arazıanın giderilmesi için ancak dua ediyor. Telekom arıza ekiplerini günlerce arayan vatandaşa Urfa Telekom müdürlüğü arıza onarım ekibinin yetersiz olmasını gerekçe göstererek vatandaşı günlerce bekletiyor. 

BU NASIL HİZMET!

Şanlıurfa'da anlternatif olmamasın nedeniyle tekel oluşturan Telekom hizmet anlamında en kötü hizmeti vermesi Urfalıları kızdırdı. günlercek interneti kesik olan Bahtin Akıllı adlı bir vatandaş: "Şanlıurfa Eyyubiye ilçesinde Yakubiye i.o. 15 gündür internet yok ilgilenen yok arıyoruz dönüş yapan yok bu nasıl hizmet" dedi.

HIZ EN ALT SINIRDA!

Fiber internet ile "Fiberliyoruz" diyen İnternet devi Türk Telekom'un Şanlıurfa'da kullanıcıya 8 Mbs olarak verdiği hizmeti kullanıcı ancak 2 Mbs hızla kullanabiliyor. ,

TELEFON HİZMETİNDE DE SINIFTA KALDI

Türk Telekom şirketi bunyesine aldığı AVEA cep telefon hizmeti konusunda da sınıfta kaldı. Şanlıurfa'da yüzbinlerce kullanıcısı bulunan cep telefonu abonesi kırsaldaki şebeke sorunu nedeniyle zor durumda kalıyorlar. merkezde şebeke sorunu bulunmayan Cep telefonu kullanıcıları, baharın gelmesiyle merkezden bir kaç KM uzaklaşmasıyla beraber şebeke sorunuyla karşı karşıya kalıyorlar. Selami Aslan adlı vatanda: köyüm merkeze 10-12 kilometre mesafede ben köye gittiğimde bütün iletişim kesiliyor. biz Telekomla bu hizmetin düzeleceğini bekliyorduk. çok reklam yapıldı. demek ki reklam sadece aldatmacaymış. şebekeler şimdi düzelme değil daha da kötü duruma geldi. bir an önce yapılmazsa şebeke değiştirmek zorunda kalacağım." diye konuştu

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.