banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfa esnafı Gazze için yürüyecek

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırımı protesto etmek isteyen Şanlıurfa esnafı, Cuma namazından sonra Balıklıgöl'den Halepli bahçeye kadar yürüyecek.

ŞANLIURFA - İsrail'in Gazze’ye uyguladığı soykırımı protesto etmek isteyen Medine Pasajı esnafı, Cuma namazından sonra Balıklıgöl’den Halepli bahçeye kadar yürüyecek. Esnaf bastırdıkları el broşürleriyle Urfalıları, yapılacak protesto eylemine davet etti.

 Önce basın açıklamasının yapılacağını duyuran Medine Pasajı esnafından Halil Teken, daha sonra yürüyüşe geçeceklerini söyledi. 

Tüm Şanlıurfalılarının Cuma namazından sonra Balıklıgöl’e gelip yürüyüşe katılmalarını isteyen Teken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hazırlıklarımız tamamlandı, Şanlıurfa'nın birçok yerine el ilanı dağıttık. Tüm Şanlıurfa halkını yapılacak olan protesto yürüyüşüne davet ediyoruz. Umarım katkı sağlayıp sesimize ses verirler. Peygamberler şehri olan Şanlıurfa'nın, İsrail’in yaptığı zulme bu kadar sesiz kalmasına anlam veremiyorum. Medine pasajı esnafı olarak böyle bir şey yapmak istedik inşallah Şanlıurfalılar yanımızda olurlar.” ifadelerini kullandı.

 

Teken son olarak, kendilerine katkı sağlayan siyasi parti ve STK’lara teşekkür etti. (Mustafa Bikeç Sedat Kuşulay - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.