banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa Emniyeti Gönülleri Isıttı


Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Gönülleri Isıtalım Projesi kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personeli arasından gönüllülük esasına göre oluşturulan giysi bankasında biriktirilen kullanılabilir durumdaki tam 631 parça kıyafet, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
AMACIMIZ GÖNÜLLERİ ISITMAK…
Kampanya kapsamında biriktirilen kıyafetlerin teslimi için Şanlıurfa Emniyetine bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Suriyeli Misafir Bilgi ve Eğitim Merkezi Müdürünü ziyaret etti. Şube Müdürü Rasim UZUN, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personelinin gönlünden koparak hazırladığı kıyafetlerin, dost ve kardeş ülke insanının yaşamakta olduğu zor günlerinde bir nebze de olsa gönüllerini ısıtmasından duyacağı memnuniyeti dile getirdi. Suriyeli Misafir Bilgi ve Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan DOĞAN ise; yapılan yardımın, gerek Eğitim Merkezinde öğrenim gören Suriyeli çocukların, gerekse ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir yer taşıdığını belirtti.
SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Kurumsal hassasiyetinden dolayı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden DOĞAN’a; Kampanya kapsamında biriktirilen (631) parça kıyafet (200 adet erkek, 150 adet bayan, 226 adet çocuk ve 55 adet diğer) teslim edildi. Bu esnada Toplum Destekli Polisler, Suriyeli Misafir Bilgi ve Eğitim Merkezinde öğrenim gören çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerin yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri öğrencilerle çektirilen hatıra fotoğraflarını takiben Eğitim Merkezinden ayrıldı. (Suriyeli bir kız çocuğunun adeta iç dünyasını yansıtırcasına yaptığı resim, gerçekleştirilen Kampanyanın fotoğrafını nakşeder gibiydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.