banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Şanlıurfa Dicle Elektrik’te Bayramlaşma Töreni

 Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Demirbağ, insanları üzen hiçbir olayın gerçekleşmemesi temennisinde bulundu.
DEDAŞ ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) İl Müdürlüklerindeki iki ayrı tören ile gerçekleşen bayramlaşmaya Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ’ın yanı sıra İl Müdürleri Esin Eroğlu ve Şükrü Bereket de katıldı. Burada konuşan Neşet Demirbağ, bir olmanın, birlik olmanın başarıyı ve gücü oluşturduğuna vurgu yaparak, “Bayramlarda bir araya gelmek önemlidir. Bizler büyük bir aileyiz. Sizler büyük bir ekibin birer ferdisiniz. Tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getirirken, birlikte hareket ediyoruz. Yaptığımız yatırımlar ve devam eden projelerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her gününüzün bayram sevinci ve neşesi içerisinde geçmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.
İnsanları üzen hiçbir olayın gerçekleşmemesi temennisinde de bulunan Bölge Koordinatörü Demirbağ, “Bu bayramın ülkemizde yaşanan olayların bitmesine, İslam coğrafyasında akan kanın durmasına ve bizlerin de kendi yerelimizde bu halka başarılı hizmetler sunmaya vesile olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Tören, yönetici ve çalışanların bir birlerinin bayramını kutlaması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.