banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa Davutoğlu'na hazır!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç 13 Temmuz Pazartesi günü Şanlıurfa'ya gelecek olan Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun gelişini öncesi basın toplantısı düzenledi.

  Toplantıda AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kadir gecesi olan 13 Temmuz Pazartesi günü  Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu Şanlıurfalılarla Rabia meydanında İftar programın da bir araya geleceğini söyledi.

 Davutoğlu'nun  ziyareti öncesi Teşkilatlar olarak program çerçevesinde tüm hazırlıklarımızı yaptıklarını söyleyen Beyazgül: "Çalışmalarımız halen devam etmektedir. Yoğun programlarına rağmen Sayın Genel Başkanımızın hem böyle güzel bir ayda hem de Kadir gecesi gibi önemli bir gecede bizlerle beraber oluşu da ayrıca bizleri mutlu etmiştir. Bu vesileyle 13 Temmuz Pazartesi günü Başbakanımızın katılımıyla Rabia meydanın da gerçekleşecek olan iftar programına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Daha Sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Konuşmasında şunları söyledi. “ Ramazanın son günlerine geldik Bayramı da huzur içerisinde idrak ederiz. Bayramında huzu ve güven içerisinde geçmesi için gerek kamu kuruluşları, gerekse Belediyelerimiz tedbirler almaya devam etmekteler.

Bayram süreci içerisinde inşallah her türlü tedbiri alarak bir Bayram yaşanmasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımı bedava yapacağız, Bayram süresince vatandaşlarımız akraba ziyaretlerine rahat gitsinler diye, yine bu kapsam da Ramazanın son günlerinde hem de mübarek kadir gecesi Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu hocamız ilimizi şereflendirip ziyaret edecektir. Biz her zaman söylüyoruz bizim halkımızla beraber olmamız için seçime veya başka bir sebebe gerek yok seçim bitti ama hizmetler devam eder, halkımızla berberliğimiz devam eder gerek Teşkilatımız İl Başkanımızın liderliğinde, gerek Belediyelerimiz, gerekse Partimizin ana kademeleri halkımızla beraber olmaya devam ediyorlar dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.