banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfa'da yangın tatbikatı

Televizyonlarda gazetelerde hemen hemen her gün yangın haberleriyle karşılaşıyoruz. Peki yangının çıkması durumunda nasıl müdahale edilmeli? Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yangın Önleme ve Eğitim Şube Müdürü İsmet Karaçizmeli, olası yangınların çıkmaması için öncelikli olarak güvenlik tedbirinin alınması gerektiğini söyledi.

KARAÇİZMELİ: GÜVENLİK TEDBİRİNİ ELDE BIRAKMAMALIYIZ

Karaçizmeli, yangınla karşılaşıldığı taktirde ilk müdahalenin önemli olduğunu vurgulayarak güvenlik tedbirlerinin elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı. Yangın söndürme tüpünün önemli olduğunu söyleyen Karaçizmeli, resmi kurumlarda ve okullarda çeşitli seminerler verdiklerini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.