banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da Gasp ve Uyuşturucu Çetesine Operasyon

Emniyetten yapılan açıklamada,”28/12/2018 günü saat 22:00 sıralarında V. B. isimli şahsın zorla alıkonulmak suretiyle bilinmeyen bir mağaraya götürülerek işkence yapılması ve yağma edilmesi olayı ile ilgili olarak, 01.01.2019 günü bahse konu olayın şüphelilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Narkotik Şube ekiplerinin ortak yaptığı operasyon sonucunda; 1 i bayan toplam 5 şüpheli şahıs yakalanmışlardır.

Yapılan operasyon neticesinde;

– 1800 Gram Esrar Maddesi

– 2 Adet Hassas Terazi

– 1 Adet Tüfek

– Mağdur şahsın zorla alınan beyaz renkli cep telefonu

– 9 Adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir.


Adli mercilere çıkarılan şüphelilerden; İ.S, S.D. ve bayan A.T. İsimli şahıslar kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Birden fazla kişiyle silahla yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Şüpheli B.E. Ve Ö.T. İsimli şahıslar ise Adli Kontrol kararıyla serbest kalmışlardır.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.