banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa cazibeli hale geldi

 

 

Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfa sanayisinin konuşulduğu buluşmada; Şanlıurfa’nın sahip olduğu potansiyel ve sanayisinin gelişme düzeyi hakkında Vali İzzettin Küçük tarafından misafirlere bilgi verildi.

Şanlıurfa’nın Türkiye’deki en sakin şehirlerden biri olduğunu aktararak sözlerine başlayan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa’nın sağlam bir yapısı olduğunu dile getirdi. Sahip olduğu genç nüfus potansiyeliyle, sanayicilerin işçi bulma konusunda en şanslı olduğu illerin başında Şanlıurfa’nın geldiğini hatırlatarak sözlerine devam eden Vali Küçük; Şanlıurfa’nın kalkınmada öncelikli altıncı bölgede olmasının da sanayici için Şanlıurfa’yı daha cazip hale getirdiğini kaydetti.

Son olarak Şanlıurfa Sanayisindeki gelişmelere de değinen Vali İzzettin Küçük; tekstil adası, ayakkabıcılar sitesi ve 3. Bölgede yer verilecek olan büyük firmalarla sanayinin daha da büyüdüğünün altını çizdi.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ise Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; kendilerini ağırladığı için Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür etti. Sanayi ve işletmeler konusunda da fikirlerini paylaşan Özdebir, Şanlıurfa’nın sanayi de daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirtti. Buluşma toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.