banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Şanlıurfa Büyükşehir'in Eğitim Desteği Sürüyor


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte her öğretim yılı döneminde yaptığı kırtasiye yardımlarına bu yıl da devam ediyor. Kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dağıttı.
Eğitime her alanda destek veren Büyükşehir Belediyesi, 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında da öğrencilere kırtasiye malzemesi setlerini dağıtmayı unutmadı. Bu kapsamda Başkan Nihat Çiftçi,  Eyyübiye İlçesinde bulunan Dr. Cavit Özyeğin Anaokulu ve Ortaokulu, Bilim Anaokulu ve Ortaokulundaki yarınların teminatı olan çocuklara kırtasiye malzemelerini dağıtarak çocuklarla sohbet etti. Çocuklara eğitimin önemini anlatan Başkan Çiftçi, çocuklarla fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.