banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Haftasını Kutladı

İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri, Belediye Binası yanında açtığı stantta; kaza ve kurtarma anında olay mahalinde olabilecek her türlü malzemenin ve ekipmanın tanıtımını ve bilgilendirmesini vatandaşa göstererek, halkın bu konuda duyarlı ve bilinç olması için tanıtım yaptılar.
Ayrıca; yangına müdahale şekli ve yangın çıkmaması için vatandaşları bilgilendirmeye çalışan İtfaiye Ekipleri, doğalgaz ve LPG tüplerinin patlaması ve yanması durumunda vatandaşların nasıl bir yol izlemesi gerektiği konularında da bilgilendirme yaptılar. Bilgilendirmenin yanında müdahale ve tedbirlerle ilgili olarak vatandaşa ayrıca el broşürü dağıtıldı.
İtfaiye ekiplerinin hazırlamış olduğu stantların yanında kısa bir açıklama yapan İtfaiye Daire Başkanı Halil Kırmızı, “İtfaiye Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyemiz önünde stantımızı açtık. Burada vatandaşlarımızı bilgilendirmek, hem de can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bütün meslektaşlarımın haftasını kutluyorum. Şehit olan meslektaşlarıma Allah’tan rahmet diler, Şanlıurfa’nın tamamının geleceği ve kalkınması için Büyükşehir Belediyemizle beraber elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin açmış olduğu stantları gezdikten sonra  duyduğu memnuniyeti dile getiren bir vatandaş, “İtfaiyenin stantlarını gezdik. Çok güzel olmuş. İnsanların sağlığıyla ilgili, kurtarılmasıyla ilgili bizlere bilgiler verdiler. Bu konuda hakikaten yenilikleri gördük. Bir İtfaiyenin küçük çocuklara, gençlere ne amaçla; neler yapabileceğini, ne işler görebileceğini en güzel şekilde ifade edip bizlere anlattılar. Bu konuda hakikaten Şanlıurfa İtfaiyesi’ne çok teşekkür eder, başarılar” dedi.
İtfaiye Haftası boyunca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının bilgilendirme çalışmaları ver etkinlikleri devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.