banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Ziyaretlerde Bulundu. ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Mehmet Akif İnan Hastane kavşağı asfaltlandı

Şehir genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Çiftçi, Karaköprü ve Haliliye İlçe sınırları içerisinde yer alan Esentepe Mahallesindeki yol yapım ve onarım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

BÜYÜKŞEHİR, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

 

İncelemeler esnasında çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığının altını çizen Başkan Çiftçi ". Haftasonu, gece ve gündüz demeden ekip arkadaşlarımız ile birlikte memleket sevdasıyla çalışıyoruz. Bulvarlarda deforme olan asfaltlar yol kalitesini düşürmekteydi. Son 10 gün içersinde Fen İşleri Daire Başkanlığımız Esentepe Mahallesinde güzel bir çalışma ortaya koydu. Yaklaşık olarak 4 aydır Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı Yol İşleri Şube Müdürlüğümüz şehir genelinde müthiş bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Yol bir şehrin kalitesini ortaya çıkarır. Bu bakış açısı ile şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz gibi ilçelerimizde ulaşım ve diğer hizmetlerin standartlarını yükselteceğiz."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.