banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Topal ve Bağmancı ailesinin mutlu günü

Emekli Din adamı Kanaat önderi Şanlıurfa Aşevi sorumlusu Ali Topal oğlu İbrahim Halil Topal, Emine Hatun Bağmancı ile mevlütlü düğünle dünya evine girdi. Kirveligini Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin yaptığı Topal ve Bagmancı çiftinin düğün törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat çiftçi, AK Parti Milletvekilleri, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İlçe Belediye Başkanları, Fevzi Demirkol, metin Baydilli, Aslan Ali Bayık, Menderes Atilla, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Gazeteci Reşat Uzun, İbrahim Toru, ve çok sayıda davetli katıldı. 

Genç çiftin nikâhını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıyarken Nikah şahitliğini de Bakan Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve AK parti milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Sanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, iş adamı Hadi Altun yaptılar. Yeni evlenen genç çifte Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Çelik, Mutluluklar dileyerek, 'Ömür boyu bahtiyar olun, birlikte ihtiyar olun' dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Gelin Emine Bağmancı'ya altın taktı. Topal ve Bagmancı çiftinin düğünü okunan ilahilerin ve ikram edilen yemeklerin ardından son anda erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.