banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şanlıurfa Barosu Başkanlığına Ali Fuat Bucak seçildi

Şanlıurfa Barosu başkanlık seçimi oy verme işlemi tamamlandı.İl Seçim kurulu tarafından yapılan seçimde oy işleminin sona erdiği saat 17.00’den sonra oy sayımına geçildi. Gece saat 24.00’de sona eren oy sayımından sonra Şanlıurfa Barosunun yeni Başkanı ve yönetimi ile Barolar birliği delegeleri belirlendi.

 

Toplam 458 delegenin oy kullandığı seçimde, Başkanlık için Ahmet Düşünür ile Ali Fuat Bucak'ın oluşturduğu 2 liste yarıştı. Şanlıurfa Barosu Avukatları Baronun yönetimini iki ayrı listeden seçerken, Başkanlık koltuğuna oturan Ali Fuat Bucak’ın yönetim listesinde 5 fire verdi. Oy sayım işleminin tamamlanmasın ardından Başkan adaylarından  Av. Ali Fuat Bucak  250 Ahmet Düşünür 187 Oy aldı..

 

Ali Fuat Bucak 1952 Yılında kurulan Şanlıurfa Barosunun 15. başkanı oldu.Her iki Başkan adayından yönetim listesinden 5’er kişi Baro yönetimine seçildi. Eski Baro Başkanı İrfan Güven  Barolar birliği delegeliğine seçilirken, Avukatların büyük bir bölümünden oy aldı. Güven 303 oy alarak, Baro camiasında çok sevildiğini ispatlamış oldu.

 

İŞTE ŞANLIURFA BAROSUNUN YENİ YÖNETİMİNİN ALDIĞI OYLAR.

HiKMET DELEBE 271

SERHA PAYDAŞ 266

HASAN FERHAT İZOL 260

MEHMET TOKDEMİR 246

SERHAT DEMİR YERİ 249

AHMET TÜYSÜZ 240

AHMET AKSOY 241

MUSTAFA HANÇER 236

HÜSEYİN KAYTAN 232

MUSTAFA DOLAP 219

 

BAROLAR BİRLİĞİ DELEGE  ÜYELERİ

İRFAN GÜVEN 303

EYÜP SABRİ ÇEPİK 252

FUAT NECATİ ÖNCEL 208

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.