banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfa Barosu; 1 yıl önce uyardık
İşte Şanlıurfa Barosunun o açıklaması; "Bilindiği üzere Şanlıurfa E Tipi Cezaevinde resmi açıklamalara göre tutuklular arasında çıkan kavga bazı duyumlara göre ise ağır koşullara isyan için yatakların ateşe verilmesi sonucu çıkan yangında çoğu 20-25 yaşlarında 13 kişi yaşamını yitirmiş 5 kişi ise yaralı olarak kurtulabilmiştir.

Şanlıurfa cezaevinde  işkence sayılabilecek insanlık dışı koşullar söz konusudur. Ağır hizmet kusuru söz konusudur. Son yaşanan olayla ilgili detaylı açıklamayı ileride yapacağız. Ancak sıcağı sıcağına kamuoyuyla şunu paylaşmayı görev olarak kabul ediyoruz. Bu cezaevinde Şanlıurfa sıcağında hayvan bile yaşamaz.



Aşağıdaki açıklamayı 1 yıl önce yapmış ve tehlikenin boyutlarına dikkat çekmiştik. Bugüne kadar önlem alınmadığı için, aynı açıklamayı hiç dokunmadan tekrar paylaşmak istiyoruz. 
İŞTE "CEZAEVİ DEĞİL..." BAŞLIKLI O BASIN AÇIKLAMAMIZ:
ve ardından Pozantı cezaevinde yaşanılan hak ihlaleri sonrası açıklanan ve açıklama sonunda da Şanlıurfa cezaevindeki çocuk koğuşuna da dikkat çektiğimiz BAŞKA “POZANTI” OLMASIN… isimli bir başka açıklmamız: http://www.sanliurfabarosu.org.tr/yeni/outpost.asp?lbs=3&ID=393

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.