banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Akil Gençler Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ettiler



Kaymakam Eyüp FIRAT’ı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Akil Gençler Platform Başkanı Hamdullah Tan, Akil Gençler Platformu Genel Sekreteri Müslüm Dalda, Akçakale Akil Gençler Başkanı Hüseyin Elçi ve platform üyeleri ve yönetimi çalışmalar hakkında Kaymakam FIRAT’a bilgi verdiler.
Şanlıurfa Akil Gençler Platform Başkanı Hamdullah Tan; Akçakale Akil Gençlerimiz ile istişarelermiz sonucunda Akçakale de, ilçemizde çok değerli bir Kaymakam var. Akçakalede ki Akil gençlere ve gençlerimize her türlü desteği veriyor. Dediler. Özelikle toplumsa ve toplum yaranın konularda her türlü desteği verdiklerini ifade ettiler. Bizde değerli bir Kaymakamız varsa helede genç bir Kaymakam ise Şanlıurfa Akil Gençler olarak ziyaret etmek istedik hemde teşekkür etmek istedik. Akçakale Kaymakamızla gençlere vermek itediği mesaj var ise onları almak istedik. Sağolsun Akçakale Kaymakamımız bizlere güzel bir ev sahipliği yaptı, güzel karşıladı. Onun dışında gençlere vermek istediği öğütler var ise onları dinlemek istedik. Suriyeli kardeşlerimiz hakkında Sayın Kaymakamımızdan bilgi aldık. Zaten ensar ve muhacir kardeşliğin tam anlamıyla yapmışlardır. Ben ayrıca bunun için teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin talimat üzerine değerli Kaymakamımıza çalışmalarından dolayı plaket takdim ettik.
Şanlıurfa Akil Gençler Platform Başkanı Hamdullah Tan, Akil Gençler Platformu genel Sekreteri Müslüm Dalda, Akçakale Akil Gençler Başkanı Hüseyin Elçi ve platform üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyet dile getirerek, plake için ayrıca teşekkür etti. Akil Gençler’e ve yönetime çalışmalarında başarılar. Diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.