banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Şanlıurfa Akil Gençler, Ramazan ayında fakirler unutmadı

 

Şanlıurfa Akil Gençler Platformu, kendilerine bölgenin hayırseverleri tarafından ulaştırılan yardım paketlerini, daha önceden tespit ettikleri fakir ve muhtaç olanlara ulaştırmayı tüm hızıyla devam ettiriyor.

Son olarak Akil Gençler Platformu Birecik ve Mezra Temsilciliklerine bu yardımları ulaştıran Şanlıurfa Akil Gençler Platformu İl Başkanı Hamdullah Tan, yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Kur'ân, toplumun fakir üyelerine yardım ko­nusuna büyük önem vermiştir. Çünkü bu on­ların zenginler üzerindeki hakkıdır. Hz. Peygamber daima fakirlere ve muhtaçlara yardım eder, onların ihtiyaçlarını karşılamak için elindeki her şeyi harcardı; öyle ki, kendisine ve ailesine bile yiyecek kalmazdı. Hz. Pey­gamber'in ev halkının, fakirlere ve muh­taçlara verildiğinden dolayı yiyeceksiz ve aç kalması nadiren vâki olan bir olay değildi. Hz. Peygamber, sefaletlerini hissettirme­mek için fakirlere büyük bir şefkat ve merhametle yaklaşırdı" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Tan, bu konuya büyük bir ehemmiyet verdiklerini belirtip, çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.