banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Şanlıurfa Ak Parti’ye tebrik ziyaretleri

Şanlıurfa Ak Parti’ye tebrik ziyaretleri
6. Olağan Kongre ile güven tazeleyerek Ak parti İl Başkanlığına Yeniden Seçilen Zeynel Abidin Beyazgül’e hafta boyunca tebrik ziyaretleri yağdı.
 Şanlıurfa il Başkanlığı hafta boyunca  tebrik ziyaretleriyle dolup taştı.
25 Şubatta yapılan kongre sonrası vatandaşların tebrik ziyaretlerini kabul eden il Başkanı Z.AbidinBeyazgül, gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getirirken şunları söyledi; Partimiz ve Genel Başkanımız bize ikinci kez devam etme yetkisi vermişlerdir. Bize güvenen tüm kesimlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğun farkındayız zaten Kongreye hazırlanırken yönetim kurulumuzu genç ve dinamik bir ekipten oluşmasına dikkat ettik, ayrıca Bayanlara ağırlık verdik. 2019’a çok sıkı hazırlanmalıyız. Sağ olsun 25 Şubattan beridir Partimiz tebrik ziyaretleriyle dolup taşmaktadır vatandaşlarımız bizi biran bile yalnız bırakmıyor, bizde onların bu ilgisine,teveccühüne en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.