banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Şanlıurfa 3 Merkez İlçenin Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan 3 yeni ilçe olan Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinin için Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanları seçildi. Buna göre Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Fadime Aydın, Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Mahide Felhan ve Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Tuba Pişkin seçildi.

Üç ilçemize yeni atanan 3 yeni kadın kolları başkanlarına görevlerinde başarılar dilediğini söyleyen Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü; "Değerli dava arkadaşlarım bu kutsal davaya başladığım günden bu yana, partimizin çeşitli kademelerinde görev almaktan gurur duyuyorum şeklinde konuşan Başkan Aysel Göncü, ''Bu güne kadar teşkilatımıza layık olabilmek adına arkadaşlarımla birlikte canla başla çalıştık. Bilindiği üzere partilerde göreve dönemsel olarak gelinir. Başkanlığım ve yönetim kurulu olarak bu partide görev almak hepimiz için gururdur. Ne mutlu bizlere ki siyaset mutlağının en temizinde yer alan Ak Parti'de bulunuyoruz" dedi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.