banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Saniye saniye vurulma anı!..

Adana'da Pazar günü iki grup arasında çıkan kavgada bakkala alışveriş yapmaya gelen 71 yaşındaki Abdulvahap Bingöl ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kavga ve Bingöl'ün vurulma anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında İsmail A. bakkalın yan tarafında köşede beklemeye başlıyor. Bir süre sonra yanına iki kişi geliyor. 

Gelen kişilerden biri İsmail A'nın arkasına geçerken diğeri İsmail A.'ya kafa atıyor ve kavga büyüyor. Daha sonra kavgayı çıkartan kişilere yardım için yaklaşık 10 kişi daha geliyor. Gelen kişiler de İsmali A'ya saldırmaya başlıyor. Bu arada kurtulmak isteyen İsmail A. bakkala ve cep telefonu bayisine sığınıyor. Karşı taraf ise hiçbir şeye aldırmadan İsmail A'ya bakkalın önünde bulunan tüp ve diğer malzemeleri fırlatmaya başlıyor. Bu arada bakkala sığınan İsmail A.'ya bu kez iki kişi belinden çıkardığı silahı çıkararak rasgele ateş açmaya başlıyor. 

Bu arada bakkalda alışveriş yapmak üzere bulunan Bingöl, ilk etaşten kaçtıktan sonra ikinci mermi göğsüne isabet ediyor. Bir süre ne olduğunu anlamadan ayakta kalmaya çalışan Bingöl, duvara yaslanarak yere yığılıyor. Bakkal çırağı ve cep telefon bayisi çalıştırıcısı yaşlı adamın yardımına koşuyor ama Bingöl yere yığılıp kalıyor. Bütün bu olanlar ise bakkalın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Suçsuz bir kişiyi vuran yaklaşık 10 kişi ise kavgadan sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntüsü olmasına rağmen silahı sıkan iki kişi ve kavgaya karışanlar hala bulunamadı. Bingöl'ün ise yoğun bakımda yattığı hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.