banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Salih Mirzabeyoğlu: Bana yapılan her şey tezgahtı

 

Postmodern darbecilerin brifingli yargısı tarafından idam cezasına çarptırılan, idamın kaldırılmasıyla cezası ömür boyu ağırlaştırılmış hapse dönüştürülen mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu, tutsaklığının 15. yılında Yeni Akit'ten Murat Alan'a konuştu.
"RESMEN BÜYÜK BİR TEZGAH KURDULAR"

Hücre evinde yoğun çatışmalar sonucu yakalandığı iddia edilen Mirzabeyoğlu, "Yazılıp çizilenler yalan. Ben Tuzla'da, evimin yakınındaki okulun önünde gözaltına alındım. Fakat buna rağmen televizyon kanalları gözaltına alınmamı çok farklı bir şekilde verdi. Mesela yanlış hatırlamıyorsam Show TV "Hücre evine baskın" başlığıyla duyurdu gözaltımı. Düşünsenize sanki firari bir kaçaktım da beni kaçarken yakalamışlar. İtibarsızlaştırma ve halkın aldatılmasına dönük yayınlar bununla da bitmedi. Yakalandığımız yeride güzelce kurgulamışlar. Adeta koyun ağılı, hayvan barına benzer bir yerde yakalanmışız gibi gösterdiler haberlerde."
"YETKİLİLER DENETLEME YAPMIYOR"

Mirzabeyoğlu, cezaevindeki yaşam koşulları hakkında ise şöyle konuştu: "Dışarıdan bakılınca sorun yokmuş gibi görünüyor, ancak göründüğü gibi değil. Heyetler gelip bakıyor, yaşam alanlarını, sosyal alanları inceliyor. 'Yeterli' deyip gidiyorlar. Oysa öyle değil. Bu elli kiloluk bir yükü taşımaya benziyor. Bu yükü bir dakika omuzlayan şahıs 'ooo hafifmiş ne var ki bunda' diyebilir ,ama devamlı taşıyan kişi ancak zulmün ağırlığını anlayabilir."

 

Anahtar Kelimeler:
Salih MirzabeyoğluHapis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.