banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Saldırının hedefi olan eve onlarca patlayıcı atıldı

Dün gece Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, PKK’liler tarafından HÜDA PAR üyesinin evine düzenlenen ve 12 saat süren silahlı ve bombalı saldırı sonrası evde yapılan incelemede avlu ve damda halen infilak etmemiş onlarca patlayıcı olduğu göze çarptı.

Geçen yıl 6-7 Ekim’de yaşanan vahşet ve barbarlık halen hafızalarda yerini koruyorken yine bir Kurban Bayramı’nda yeni bir katliam girişimi PKK’liler tarafından icra edilmeye çalışıldı. Dün gece saat 23.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 12 saat süren saldırıda, HÜDA PAR üyesinin evi uzun namlulu silahlarla ve el yapımı onlarca patlayıcıyla hedef alındı. Mucize eseri herhangi bir can kaybı yaşanmazken evin avlusunda ve damında infilak etmemiş halde onlarca patlayıcı bulundu.

Hemen hemen her tarafta göze çarpan patlayıcılar, saldırının ne denli büyük olduğunu ve nasıl büyük bir katliamın planlandığını gözler önüne serdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.