banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Saldırganlardan biri devlet memuru çıktı

 Bingöl'deki saldırıyı gerçekleştiren ve sonra öldürülen PKK'lilerden birinin Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğünde hizmetli kadrosunda memur olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker, beraberindeki polislerle birlikte, PKK/HDP yandaşlarının saldırıları sonucu oluşan hasarları incelemeye gitmişken silahlı saldırıya uğramıştı.

Bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu hayatını kaybetmiş, İl Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı da yaralanmıştı. PKK'liler ile girilen çatışmada ise 4 eylemci öldürülmüştü. Çatışmada öldürülen ve birinin üzerinden PKK kimliği çıkan cesetler otopsi için Elazığ'a gönderildi.


 

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna konulan cesetlerin otopsisi tamamlandı. Öldürülen PKK'lilerden birinin Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak görev yaptığı ve Karlıova ilçesine bağlı Ciligöl köyü nüfusuna kayıtlı Ali Bozan (46) olduğu anlaşıldı. Öldürülen diğer şahısların kimlikleri ise Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı Ramazan Ö. (22) ile 15 yaşındaki E.E. olduğu tespit edildi. Dördüncü cesedin kimliği ise henüz tespit edilemediği bildirildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.