banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Şaka gibi kaza

Tarsus ilçesinde, aracının kanala düştüğünü fark etmeyen sürücü çalındı diye polise ihbarda bulundu. Otomobil,
5 metre ileride kanalda bulundu.
Olay, Gazipaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Turan Seçer (39), 33 P 0832 plakalı otomobili DSİ kanalı kenarında bulunan bir büfeden alış veriş yapmak için aracını el frenini çekmeden park etti. Otomobil bu sırada boş DSİ kanalına kayarak içine düştü.
Büfeye girip alış veriş yapan Seçer, dışarı çıktığında aracının yerinde olmadığını gördü. Çaresizlik içinde ne yapacağını şaşıran Seçer, polisi arayarak aracının çalındığını söyledi. Daha sonra yarım saat kadar yol yürüyerek karakola gidip ifade verdi.
Polis ekipleri aracı şehrin dört bir yanında ararken, DSİ kanalının yanından geçen vatandaşlar kanalın içinde aracı fark edip polise bildirdi.
Daha önce aracının çalındığını 155'e bildiren araç sürücüsü Ali Turan Seçer'e ulaşan polis, olay yeri inceleme ekipleri ile olay yerine geldi.
Aracını kanalın içinde gören araç sürücüsü şaşkına döndü.
Polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda el freninin çekilmemesi nedeniyle aracın kanala düştüğü kanaatine vardı.
Kanala düşen araç daha sonra vinç ile çıkarıldı.
Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan araç sürücüsü Ali Turan Seçer konuşmak istemedi.
Büfe sahibi Mikail Aktaş ise, "Alışveriş için geldi, beraber dışarı çıktık baktık araba yok. Karakola gittik, geldim baktım burada kalabalık oluşmuş, baktım araba burada" diye konuştu

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.