banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN müftü

Şair ve Yazarlar Platformu İbrahimi Mekanda

Ev sahipliğini Musa Kaldı’nın yaptığı sabah kahvaltısına Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Şairler ve Yazarlar Platformu, Medya Yazarlar Derneği Başkanı Abdulkadir İkbal, Yazarlardan Misbah Hicri, Kemalettin Uğuzlu, Mehmet Göncü, Fuat Rastgeldi, M. Sıtkı Aloğlu, Mehmet Emin Kuş, Salih Bencik, Olay Gazetesi’nden Aziz Budak Şafak Gazetesi’nden Ömer Dodanlı, Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Hülya Kaymaz, Ruha Tv’den Bermal Melik, Şair Remzi Kara, MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve GapGündemi gazetesi sahibi Veysel Polat katıldılar.

Keyifli ve verimli bir sohbet ortamında buluşan gazeteci ve yazarlara bir açıklama yapan Misbah Hicri, “Bu güzel insanlarla bir arada olmaktan büyük memnunluk duyuyorum. 6 yıldır her türlü insanlarla toplanıyoruz. Bu toplantımızda Haliliye Kaymakamımız Yusuf Ziya Çelikkaya’da teşrif ettiler. toplantılarımızın periyodik olarak devam etmesini Kentimizin sorunlarını ve çözüm noktalarını konuşmaktan büyük mutluluk duydum. Buraya teşrif eden Şair-Yazar ve gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Hülya Kaymaz, yaptığı konuşmada, “Şair-Yazar ve gazetecilerle bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma ortamının yaratıldığından dolayı emekleri ve katkıları geçen herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz 2 proje ile çalışmalarını aralıksız olarak yürütmektedir. Kentimizin en önemli sorunlarından biri olan Madde Bağımlılığı ile Erken evlilik konusu ön plandadır. Ayrıca kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.” Dedi.

MÜSİAD Şube başkanı Abdurrahman Yetkin ise Şanlıurfa’da STK- Kamu işbirliğinin çok önemli olduğunu açıklayarak, “Urfa’da yapılması gereken çok şey var. Ama, biz boş işlerle uğraşıyoruz. Toplum olarak biraraya gelmeliyiz, tartışmalıyız birbirimizin fikirlerinden istifade etmeliyiz. Çalışmalarımız yurt içi ve yurt dışında devam etmektedir”dedi.

Bağımsız Yazarlar derneği Başkanı Salih Bencik ise yaptığı açıklamada, Derneklerinin merkezinin Kocaeli’nde olduğunu, dernek olarak tanınmış 25 yazarı Şanlıurfa’da ağırlayacaklarını ve belirlenecek bir günde şiir şöleni düzenleyeceklerini söyledi.

Medya yazarlar Derneği Başkanı Akdulkadir İkbal ise yaptığı açıklamada, “Dünyanın her yerinde savaş var, her yerinde ateş var. Ama, yanı başımızda Kobani’de büyük olumsuzluklar var. Bizlerde bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için, Kobani’yi nasıl yeniden inşa edeceğiz, elektriğini, suyunu nereden nasıl alacak diye bir çalışma başlattık. Tüm halkımızın bu konuda desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise toplantıda yaptığı konuşmada, “Ben Şanlıurfa’da olmaktan büyük memnunluk duyuyorum. Yapılacak işler güzel ortamlarda doğar, aynen bugün burada yapılan güzel ortamlar gibi. Bu güzel ortamlarda her türlü güzel fikirler ortaya çıkar. Bugün sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” Dedi.

Mübarek günde, mübarek ortamda bir araya gelerek sohbet eden gazeteci ve yazarlara Remzi Kaya, Mehmet Göncü ve Fuat Rastgeldi şiirleriyle renk kattılar.

 www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.