banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şair ve Yazarlar Kahvaltıda Buluştu

Ev sahipliğini Mehmet Sıtkı Aloğlu’nun yaptığı sabah kahvaltısına Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, İlim Yayma Derneği Başkanı Cüneyt Altıparmak, Şairler ve Yazarlar Platformu, Medya Yazarlar Derneği Başkanı Abdulkadir İkbal, Yazarlardan Misbah Hicri, Kemalettin Uğuzlu, Mehmet Göncü, Fuat Rastgeldi, Gül San, M. Sıtkı Aloğlu, Mehmet Emin Kuş, Salih Bencik, Gül San… Gazetecilerden Aziz Budak ile Ömer Dodanlı, MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin katıldılar.

Keyifli ve verimli bir sohbet ortamında buluşan gazeteci ve yazarlara bir açıklama yapan Sıtkı Aloğlu, “Bu güzel insanlarla bir arada olmaktan büyük memnunluk duyuyorum. Bu toplantılarımızın periyodik olarak devam etmesini Kentimizin sorunlarını ve çözüm noktalarını konuşmaktan büyük mutluluk duydum. Buraya teşrif eden Şair-Yazar ve gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şair ve Yazarlar Platformu olarak, Şair-Yazar ve gazetecilerle bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma ortamının yaratıldığı toplantıda bir açıklama yapan İlim Yayma Derneği Başkanı Cüneyt Altıparmak, 1951’de kurulan İlim Derneği’nin 1953 yıllarında kamu yararı almış olduğunu ve şu anda derneğin Şanlıurfa ile beraber 155 şubesinin olduğunu açıkladı. Altıparmak, “Amacımız öğrencilerimizi barındırmak ve burs sağlamaktır. Büyüklerin fikirleri ile bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Dedi.

MÜSİAD Şube başkanı Abdurrahman Yetkin ise Şanlıurfa’da STK- Kamu işbirliğinin çok önemli olduğunu açıklayarak, “Urfa’da yapılması gereken çok şey var. Ama, biz boş işlerle uğraşıyoruz. Toplum olarak bir araya gelmeliyiz, tartışmalıyız birbirimizin fikirlerinden istifade etmeliyiz. Dedi.

 

Şairler ve yazarlar Platformu’nun ağırladığı Gazeteci, Yazar ve Şairler güzel bir sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.