banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Sahte savcılar 80 bin tl dolandırdı; 4 Gözaltı

Manisa, Karabük ve İzmir'de yaşayan bazı kişilerin şikayeti üzerine, dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen kişilerin bulunması amacıyla Emniyet çalışma başlattı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan teknik takipte dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen Selami D, Salih P, Mehmet Ç. ile Mustafa E'nin kentte olduğu bilgisine ulaşıldı. Söz konusu kişileri takibe alan polis, 4 zanlıyı bankada para çekmek üzereyken gözaltına aldı. Yapılan incelemede zanlıların dolandırıcılık yoluyla mağdurlardan toplam 80 bin lira aldığı belirlendi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 4 zanlı, sağlık kontrolü için Şanlıurfa eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen zanlılar ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.