banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Sahte rapor baskınında 16 gözaltı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada; bu gün sabah saatlerinde, mahkûmlara yönelik sahte rapor düzenleyenlere yönelik baskın gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada; Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu ile diğer illerdeki Açık Ceza İnfaz Kurumlarında hükümlü iken Diyarbakır iline izinli olarak gelen hükümlülerin hastaneye yatışları ile ilgili iddialar kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 
Yürütülen soruşturma kapsamında; rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiası ile Diyarbakır da görev yapan 7 doktor, 2 memur, 2 suça aracılık eden sivil vatandaş, 7 İnfaz Koruma Memuru olmak üzere 18 kişi hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilerek, bu kişilerden 16’sının (bu gün) 26.05.2014 tarihinde gözaltına alındığı belirtildi.
 
Açıklamada ayrıca, adreslerinde bulunamayan 2 kişi için de yakalama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi. (Fikret Özkan  - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.