banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Sağlıklı Toplum İçin Şiddete Hayır!
Şanlıurfa Elbirliği  Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği; "Sağlıklı Kadın sağlıklı annedir, sağlıklı toplum için şiddete hayır!" kampanyası ile kadına yönelik şiddete son verilmesi için kampanya başlattı.

Porjelerini bu akşamki programla hayata geçireceklerini ifade eden El Birliği Derneği Başkanı Handan Karataş; "Projesi kapsamında 10 cami 5 kahvede erkeklere yönelik düzenlenecek olan 15 bilgilendirme ve söyleşi programlarımızdan birincisi bu akşam saat: 21.00'de başlıyoruz.

Hayatı Harrani mah. Komiser Şakir cad. 1. Park yanı Dostlar Kıraathanesi adresinde gerçekleştirilecek. İl Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Baro’dan gelecek olan 3 Uzman halkı bilgilendirecek.


İl genel meclisinden geçen ve İl Özel İdaresi bağlı olarak valilikle yürütülen projemizin 3 iştirakçisi bulunmakta. İl Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Baro projemizde kurduğumuz komisyona ikişer temsilci vererek, kısa tanıtım filmimizin senaryosunun ve broşürün hazırlanması hazırlanmasında katkı sundular. Ayrıntılı bilgi için www.elbirligiurfa.org adresimizden alabilirsiniz ve tanıtım filmimizide seyredebilirsiniz" dedi..
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.