banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Sağlık-Sen'den İl Sağlık Müdürüne Ziyaret
Mahmut ATÇI, aile hekimliğinde ve hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları ve sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler verdikten sonra, uzun süredir Şanlıurfa’da bulunan ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten yeni İl Sağlık Müdürü Erdoğan DURAN ‘a hayırlı olsun dileklerini aktardıktan sonra, hastanedeki başarılarınızı burada da devam ettireceğinizden eminiz şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü DURAN’da, Şanlıurfa Şube başkanına ve yöneticilerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Tüm çalışanların bu hizmetin önemli bir parçası olduğunu, bu nedenle sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi, moral ve motivasyonlarının arttırılmasının sağlık hizmetinin kalitesini ve verimliliğini de artıracağını dile getirdi. Önümüzdeki aylarda tüm Türkiye’de yürürlüğe girecek olan Kamu Hastaneler Birliği yasası ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan DURAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.