banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Sağlık-Senden Bayram tebrik mesajı

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut ATÇI Kurban Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atçı mesajında:’’İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan olan Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir.

Şanlıurfa, özünü Peygamberler Şehri olması maneviyatından alan ortak kültürel değerleri ile bu manevi iklimin dolu dolu yaşandığı büyük illerimizden birisidir. Bayram vesilesi ile hasretler giderilmekte, küskünler barışmakta dostluklar pekişmekte ve kaynaşmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hemşerilerimin bayramını Sağlık-Sen Yönetim Kurulu adına kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.