banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SAĞLIK-SEN ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanlığı tarafından sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına ve ailelerine iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 1200 kişinin katıldığı programa Şanlıurfa Akparti Milletvekili Mahmut KAÇAR, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Mutlu KAYA ve Abdülaziz ASLAN, birçok kurum amiri ve hastane yöneticilerinin yanı sıra Memur-Sen’e bağlı diğer sendikaların başkanları da hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı M.Zeki ADEMOĞLU; Sağlık-Sen’in bugüne kadar elde ettiği kazanımlarından bahsederek, katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür etti. Başkan ADEMOĞLU konuşmasında;
 
‘’Biz sağlık çalışanlarının görevi kutsaldır. Bizler Allah'ın hasta kullarına şifa veren şafi isminin yeryüzünde tecelli etmesine vesile oluyoruz. Sağlıktaki büyük dönüşümün, büyük memnuniyetin mimarları biz sağlık çalışanlarıyız. Ancak sağlık çalışanları böyle önemli görevi başarırken ne yazık ki hak ettiği ücreti alamadığı gibi hasta ve yakınlarınca şiddete maruz kalmakta, ciddi olmayan anlamsız suçlamalarla ifadeleri alınarak motivasyonları bozulmaktadır. Sağlık çalışanı sayımız Avrupa ortalamasının 5'te biri iken onlardan daha kaliteli hizmet verdiğimize inanıyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının kıymetini yetkililerimiz ve bazı vatandaşlarımız bilmese de biz her platformda dile getireceğiz. Bizler bütün sağlık çalışanlarının yanında olmayı onların dertleri ile dertlenmeyi kendimize ilke edindik.’’ dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Sağlık-Sen Eski Genel Başkanı Mahmut KAÇAR ise yaptığı konuşmada "Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını böyle birlik beraberlik içinde görmekten çok memnun olduğunu, bu birlikteliği sağlayan Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesine teşekkür ederek, tüm misafirlerin Ramazan ayını ve Ramazan bayramını tebrik etti. Son dönemde Suriye, Filistin ve diğer İslam ülkelerinde yaşanan katliamlara değinen KAÇAR, yaşanan olayları sert bir dille eleştirerek üzüntülerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.