banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Sağlık-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Ankara’nın Kızılcaham ilçesinde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katılımı ile gerçekleşti. Burada konuşan Yalçın, PKK’nin sağlık çalışanlarına yaptığı saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Sağlık çalışanlarına sıkılan her kurşunu tüm insanlığın yüreğine saplanan bir kurşun olarak niteleyen Yalçın, “Sağlık çalışanlarını alı koymak tüm insanlığın merhametini alıkoymaktır. Terör örgütleri sağlık çalışanlarını engellemek için her yolu deniyor, sağlık çalışanları ise bölge halkına hizmet götürmek için her yolu deniyor. Sağlık çalışanları insanlığa gönlünü açarak hizmet eden, yeryüzünün şefkat elidir. Sağlık çalışanlarını hedef alan eller kırılsın." Dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.