banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sadakataşı Derneğinden Suriyelilere Yardım Eli

Merkezi İstanbul Umraniye’de bulunan Sadakataşı Derneği Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine göç eden Suriyeli ailelere yardım eli uzattı.

Dağıtılan 117 gıda kolilerinde bol un, yağ, bulgur ve makarna gibi temel gıda maddeleri bulunuyor. Bu yardımdan 1250 kişinin istafade ettiği tahmin ediliyor. Dağıtımda Sadakataşı Derneği  Başkan Yardımcısı Cevdet Hasbal, Sadakataşı Derneği  gönüllüleri Ekrem Doğan ve Eyüp ÖZBUDAK görev aldılar. Gıdalar Şanlıurfa’da satın alınarak Ceylanpınar’a getirildi ve dernek yetkililerinin önceden tespit ettikleri Suriyelilerin kaldığı evleri ziyaret ederek yardımlar evlerinde kendilerine teslim etti. Dernek  yetkililer ayrıca evlerde Suriyeli yaralıları, hastaları ve çocukları da ziyaret ederek teselli etmeye çalıştılar.

Sadakataşı Derneği  Başkan Yardımcısı Cevdet Hasbal “şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Suriyeli kardeşlerimizin  yanında olacaklarını, onların dertleriyle dertleneceklerini” kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Sadakataşı Derneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.