banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Saadet Partisi'nden KAŞİP'e ziyaret

Saadet Partisi İl Başkanı İl Yönetim Kurulu üyeleri ve 5 milletvekili Adayı ile KAŞİP (Kamu Şirket Personeli) Derneğini ziyaret ederek taşeron işçilerin sorunlarını paylaştılar.

 

                Saadet partisi İl Başkanı Halil Yiğit beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili adayları Mehmet Cengiz, Halil Çiftçi, Hacı Karataş, Mehmet Taşçı ve Ramazan Zeydoğlu şunları söyledi  “Biz köklü bir partiyiz. Yapmış olduklarımız yapabileceklerimize örnektir. Erbakan hocamızın izinde ülkemizi yarınlara taşımanın gayreti içindeyiz.

Bizim seçim beyannamemizde kamu şirket personelleri’de var.

Bu gün buraya sorunlarınızı dinlemek ve paylaşmak için geldik.

Biz iktidar olursak sizin için en iyi çözümün kadro olduğunu biliyor ve sizi bu konuda temin ediyoruz. 4 Haziran 2011 de Genel Başkanımızın Şanlıurfa mitingi var.

Sizi ve bütün halkımızı mitinge davet ediyoruz.

Sizi orada Genel başkanımız ile görüştürelim sorunlarınızı birinci ağızdan onlara da anlatın.”

                 Kaşip Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimizin yanı sıra bazı üyelerimizle karşıladığımız Saadet Partisi heyetine ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi.

          Başkan N. Hakan Aydın ;“Bizler kamu kurumlarının asli işlerini yaparak halkımıza milletimize ve vatanımıza hizmet etmekteyiz.

Kurumlar’da sendikalı ve 657 ye tabi çalışan insanlarla aynı mesai saatlerini paylaşıyoruz hatta onlardan daha çok çaba sarf ediyoruz. Peki, onlarla aynı sosyal ve ekonomik şartlara sahip miyiz? Hayır. Bu yüzden tepkili ve kızgınız. Bu adaletsizliğe bir an önce son verilmeli”

Diyerek 4 Haziran’da yapılacak olan mitinge katılıp Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof.Dr. Mustafa Kamalak ile yüz yüze birebir sorunlarımızı dile getirip çözümlerimizi konuşacağız.

 

Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel Merkezi olarak düşüncemiz fikrimiz her zaman hakkımızı aramak sorunlarımızı dile getirmek ve çözüm yollarını aramak olacaktır.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.