banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Saadet Partisi'nden Çiftçi'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Saadet Partisi teşkilatı ve Milletvekili adayı geçtiğimiz günlerde hizmet çalışmaları yapmak üzere gittiği Siverek dönüşü esnasında Başkan Nihat Çiftçi’ye yönelik yapılan silahlı saldırı kınadılar.

Başkan Nihat Çiftçi, gelen konuklarla bir süre sohbet ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Saadet Partisi mensupları olarak olayı kınamaları ve hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa kardeşlik ve demokrasi şehridir. Burada Demokrasi şölenini aynı anda yaşayarak kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Farklı parti mensubu olabiliriz, farklı görüşlerde olabiliriz ama bu şekilde gelip morel vermeleri bizleri onurlandırmıştır. Şuanda sürdürülen seçim çalışmaları var, bütün siyasi partilere başarılar diliyorum. Esas olan milletin iradesidir, bizlerde siyasi parti mensubu olarak görevlerimizi icra ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’da yaşayan 1 Milyon 845 bin vatandaşın hepsine hizmet veriyoruz. Bu görevin bilincindeyiz, ziyaretlerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.

Başkan Nihat Çiftçi’ye yapılan saldırıyı kınayan Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Osman Yıldırım ise, “Yapılan saldırıyı Saadet Partisi olarak bütün şiddetimizle kınıyoruz. Aynı zamanda sayın Başkan Nihat Çiftçi’ye yeni görevinde hayırlı olsun. Umarım Ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.