banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir'e Gözdikti

3 günlük bir seçim çalışması kapsamında Şanlıurfa’ya gelen  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı sayın Lütfi YALMAN seçim çalışmalarına başladıklarını aktardı.

Saadet Partisi İl Başkanlığı Binasında Düzenlediğ basın toplantısında konuşan Lütfü Yalman, Türkiye'nin dış politikasının yanlış olduğunu söyledi.

Yalman; "bir kere Sayın Başbakanımın Büyük Ortadoğu Projesinden istifa ettiğini açıklaması lazım. Bu Proje Büyük Ortadoğu Projesinden ziyade Büyük İsrail Projesidir" dedi.

Önümüzdeki seçimlerde bir çok aday adayının başvuruda bulunduğunu söyleyen Yalman; " şu an için henüz aday belierleme çalışması aşamasındayız. henüz adayımız bell değil. adayımız bu çalışmalarımızın sonucunda belli olacak" dedi.

Lütfü Yalman Ayrıca geçyiğimiz yerel seçimlerde Saadet Partisinden seçildiği halde seçim sonrası AK Partiye geçen belediye başkanlarını eleştiride bulunarak; "bunlar ahlaki değil" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı Binasında düzenlenen basın toplantısına Saadet Partlisinde önceki dönem Milletvekilliği yapmış bazı isimler, SP il başkanı Halil Yiğit ve bazı partililer katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.