banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Roketli saldırı bölgesine giden polis aracı devrildi:3 ölü,2 yaralı

BİTLİS-Bitlis Diyarbakır Karayolu’nun 5. Kilometresinde bulunan polis noktasına roketli saldırı düzenlendi. Roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya karşılık vermek üzere çatışma yerine giden Özel Hareketin zırhlı aracı kaza yaptı. Olayda 3 Özel Hareketçi ölürken, 2 kişide yaralandı.

 

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arıcılık mevkiinde bulunan polis kontrol noktamıza yapılan bir tacizden dolayı olay yerine intikal etmekte olan şortlandın kaza yapması sonucu 5 arkadaşımız yaralandı. Yaralılardan 3’sü şehit oldu.

 

Şuanda yaralıların tedavisi sürüyor. Herhangi bir terör unsuruyla karşılaşmak söz konusu değil. Sadece bir taciz ateşi söz konusu. Rokete isabet yoktur. Roketin tellere çarpması sonucu parçalandığı söyleniyor. Taciz ateşi yapan unsurlar olay yerinden kaçıyor.” şeklinde konuştu.

 

Olay yerine giden ilke haber ajansı muhabirinin çekim yapması  polis tarafından engellendi. Hastanede görüntü almak isteyen Anadolu Ajansı ve ihlas haber ajansı muhabirlerinin de zor kullanılarak görüntü alınmaları engellendiği öğrenildi.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.