banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Roboski için flaş karar!

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Roboski ve Gülyazı köylerinde PKK’lilerin yakalanması için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Ortasu (Roboski) ve Gülyazı (Bujeh) köylerinde bugün saat 03.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Konuyla ilgili Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlimiz Uludere İlçesi Gülyazı ve Ortasu köylerinde 13.07.2016 Çarşamba günü (bugün) saat 03.00’dan itibaren Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Uludere Kaymakamlığı tarafından 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 32/Ç maddesi gereğince, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.” (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.