banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Rızvan Rızvanoğlu silahla öldü
Olay, sabah saatlerinde İmam Bakır Mahallesi 684'üncü Sokak'ta bulunan Rızvan Rızvanoğlu'na ait tripleks evde meydana geldi. Sabah saatlerinde evden silah sesleri duyulduğu ihbarı alan polis olay yerine geldi. Fahriye Arslan ölü olarak ulunurken  Rızvan Rızvanoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürülen Rızvanoğlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yakınları hastane önüne akın ederken, evinin içerisinde polis inceleme yaptı.



Türkücü İbrahim Tatlıses'in akrabası olan Organize Besi Sanayi Bölgesi Başkanı Rızvan Rızvanoğlu'nun, Fahriye Arslan ile yakın bir zamanda dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı belirtildi. Bazı yakınları olayda yaşamını yitiren Fahriye Arslan'ın 80 yaşındaki Rızvanoğlu'nun 6'inci eşi olduğunu ileri sürdü.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.