banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Rektör Taşaltın Sert Çıktı: İddialar külliyen yalandır

Son günlerde iyi sadece eğitim vermek olan ve bir kurum olan Harran Üniversitesine yönelik artan eleştirilerin nedenini Üniversite Rektörü Ramazan Taşaltın’a sorduk.
İhale iptal edilecek iddiasıyla başlayan eleştirilere cevap veren Rektör Ramazan Taşaltın, olmayan bir şey üzerinden, tamamen niyet okumayla hüküm verilip üniversite mahkûm edildiğini söyledi. Taşaltın, “ihale yapılarak aynı şekilde işleme konulduğu halde, birileri bu tür haberlerle ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Bize yönelik her iftirayı mahkemeye taşıyacağız. Her önüne gelen Üniversiteyi suçlayamaz” dedi.
“TAMAMEN İFTİRA ATILIYOR”
Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, sosyal medya üzerinden kendileriyle ilgili yapılan haberlerin kaldırılması veya yapılmaması noktasında para teklif edildiğini iddiaların da tamamen yalan olduğunu söyledi. “Butün bu yalanları mahkemeye taşıyacağız. Adelet önünde hesabını soracağız” diye konuştu.
“MÜFTÜ KÖTÜ KADIN KAVGA EDERSE..”
Müftü ile kötü kadın sokak ortasında kavga etse herkes müftüyü suçlar diyen Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Rektör bir iftiracı ile bu şekilde konuşsa herkes rektörü suçlayacağını söyledi.
BİZ MAHKEMEYE HAVALE EDİYORUZ.
Taşaltın konuşmasında şunları söyledi: “Hiçbir şekilde İftiracıyla muhatap değiliz. İddiayı ortaya atan kişiler hakkında mahkemeye başvuracağız. Bizim hakkımızda ne yazarlarsa yazsınlar, o bizim için problem değil. Yalan yazınca bizde mahkemeye vereceğiz, mahkeme halledecek. Biz kanunlarla işimizi halledeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hacı 6 yıl önce

Konunun muhatabı olan gazeteci olaya köşesinden açıklık getirmiş. Bir bakın isterseniz.

http://www.ajansurfa.com/tr-TR/kose-yazilari/25131/universite-ile-meselemiz

Avatar
rg 6 yıl önce

Rektor beyin haline uzulmemek elde degil, zor durumda olduklari belli.. mahkemeye verecez deyip duruyor.. Allah kimseyi mahkemelere dusurmesin.. rektoru de baskalarini da.. rektor sanirim soyle dusunuyor.. mahkeme verecem dersem millet agzini kapatir konusmaz.. burasi urfa.. milletin agzina torba takilmasi zor.. mahkemeye verecez lafindan da pek korkmazlar.. en iyisi bu dedikodulara rektorlugun kulak tikamasi.. herkes konusur.. muhim olan idda dogru degilse pek te kaale almamak lazim

Avatar
rg 6 yıl önce

Urfada halen eski aliskanliklar devam ediyor... yalan soyleyerek iftora atarak universiteden ne koparabilirim zihniyeti eski rektorlerin bazilarinda karsilik buluyordu.. Ramazan hoca haram yemedigi gibi kimseyede yedirmeyince bu defa karalama basliyor.. yaziklar olsun.. birakin da bu insanlar isine gucune baksin.. ilk defa merhametli duzgun bir rektor gordu bu universite..

Misafir Avatar
Birbilen 6 yıl önce @rg

Bilmediğini söylemek kişiye iftira olarak yeter. Belli ki bir şeyden haberiniz yok. Ya hakkı söyleyin biliyorsanız, ya da susun lütfen. Merhametliymiş :)

Beğenmedim! (0)